Godaste rawchokladen!

Hello!
 Mycket teknikstrul med datorn m.m. här, men tänkte i alla fall  tipsa om sjukt smarriga chokladknappar av 70%-ig raw choklad som jag nyligen beställde i från Recomarket/Rawfoodshop.se som jag brukar beställa ett gäng produkter i från då och då eftersom de alltid kör med en massa varor i bra kvalite´ med ända upp till 50 % rabatt.
 
Innehåll:
Kakaobönor, oraffinerat rörsocker, kakaosmör.
 
Den enklaste ingrediensförteckningen jag har träffat på gällande raw choklad, men också den godaste jag har ätit så! :)
Hade ju gärna fått vara helt utan socker och god, men ja tyvärr är det nog svårt att komma undan....
Varning för överätning! 
♥Önskar er en trevlig helg! ♥

Back!

Hej igen!
Blev en oplanerad paus på grund av all sjukdom :(
Rejäl influensa med hög feber var det som slog ut mig, och när den var över var jag stel som en pinne och med hemsk värk i kroppen ett tag.
Efter ett några veckor när jag började komma tillbaka till min vanliga ork åkte jag på en förkylning som jag nu dras med.
Med den kom dessutom  halsont, heshet som inte vill ge med sig och hosta var eviga natt som förvärrar min redan konstanta sömbrist/sömnproblem yttrerligare.....
Har dessutom varit extra skör och labil på sistone, vilket inte har blivit bättre av en massa otydligheter/strul och otrygghet angående min nya psykiatrikontaktså mja, nej det är definitivt inte kul att finnas till.
Datorn strular dessutom och stänger ner sig själv pang bom hur som helst.....hoppas att min bror kan hitta en lösning på det om ett tag när han har tid. 
 
Men, nu ska jag i alla fall försöka ta tag i bloggen igen.
Ska även försöka pyssla lite mer med min hy som inte är i vidare bra skick.
Jag är nyfiken på att testa att göra en enzympeeling av rent papayapulver (ska gå med färsk papaya också, men som jag har förstått det lite väl rinnigt och inte lika bra effekt)
Ska vara milt och bra, men även kunna ge en djupare rengöring av huden på sikt och bra vid täppta porer och akne.
Någon som har testat?
Verkar inte krylla av papayapulver i Sverige dock, den här är typ det enda jag har hittat.
Skulle helst vilja hitta en ekologisk.
 

 

RSS 2.0