Rädd att det är så här....

Har tänkt på det här så många gånger, antagligen så många gånger att det har blivit min egen sanning...
Om jag sa i från och slutade upp med att lyssna artigt och intresserat på när t.e.x. Assar babblar på en massa om sin bil, sitt dåliga ätande, kassa mage, alkoholintag m.m....Skulle det då finnas något kvar?!?
Något kvar att prata om?!?

Missförstå mig inte nu,
jag är inte kall....jag bryr mig tvärtom för mycket och blir extremt frusterad över att det jag försöker hjälpa till med inte hjälper, inte gör att han försöker göra något åt sina problem.

Jag hjälper gärna till, jag finns där om/när han försöker göra något åt sina problem...
Men jag orkar verkligen inte lyssna på allt som han inte ens försöker ändra på om och om igen i en evighetskarusell som nu.

Nääää.....usch vad svårt det här med relationer är!
Dermanords MascaraJa, jag skrev ju att jag skulle berätta om hur den här naturkosmetiska mascaran i från Dermanord var för ett tag sen..

Jo, ja en enkel vardagsmascara är vad det är, den ger färg men så mycket mer händer inte....iallafall inte med bara ett lager mascara som jag bara brukar lägga eftersom jag redan har så pass långa och täta ögonfransar...
Den får ett ok betyg varken mer eller mindre och gav mig i allafall ingen sveda i ögonen vilket jag väääääldigt lätt får av nästan alla Mascaror.

Min favoritmascara är där emot fortfarande min Dermosil 3 in 1 mascara, den ger allt!
Snygga, färgade, längre och tätare fransar utan svidande ögon. =)
Vad har du för favoritmascara då?


Nej! inte mitt öga......


RSS 2.0