Ett uppehåll till...

Hu vilket väder idag, var nästan 30 grader och hur klibbigt som helst nyss, sen åskade det och kom en regnskur och nu skiner solen igen och temperaturen har sjunkit lite skönt nog.
Hade gärna velat blogga mer nu fram över, men tyvärr blir det ett uppehåll på grund av att jag inte kommer att ha tillgång till min egen dator på någon vecka..
Är ju alldeles för nojjig för att blogga från t.e.x. brorsans dator, vill inte att han ska hitta min blogg och läsa sen...ingen annan jag känner IRL heller för den delen.
Är bara en person som känner till mig i från bloggandet som har mött mig IRL, var rätt nervöst och lite obehagligt med tanke på det, men ok (och inte särskillt många minuter) eftersom det inte var någon som jag har så mycket kontakt med och egentligen inte ens vet om hon läser min blogg?!?
Gör du det kan du ju kommentera och heja i kommentarsfältet om du vill! :)
 
Så, ta hand om er, jag försöker!
 
*Sommarkramar*/ Estelle

Alltid dessa motgångar...

I slutet av Antibiotika-kuren slog sötsuget till rejält och har sedan dess varit omöjligt att tygla, en vanlig biverkan av antibiotika, särskillt för den som har problem med sockerberoende :(
Magen mår urk, känner mig som om jag är gravid i 4:e månaden eller något, ja magen är verkligen uppblåst a´la vad kvällstidningarnas löpsedlar ständigt skriver rubriker om, den så kallade "ballongmagen".
I övrigt mår jag skit också, har extremt lite ork, benen känns som bly efter små promenader och jag har en massa yrsel och är skitspänd och ond i hela kroppen.
En massa ångest, stress, sorg över hela mitt liv och en massa nedstämdhet på det dessutom....
Dålig, oren hy har jag också fått efter antibiotikan....en kombo av att magens goda bakterier har slagits ut (äter givetvis probiotika/mjölksyrabakterier) och sockret jag stoppar i mig säkerligen...
 
Man ska leva idag, livet börjar inte i morgon, men det är inte så jäkla enkelt! :(
Ännu en sommar som har gått åt till att må himla dåligt.....
 
*SUCK*


Einstein...

 
Tänkvärt för alla tycker jag, går dessutom att applicera på det mesta i livet....

Tillbaka lite...

Hej igen! :) Hoppas att ni mår bra där ute i sommaren?!?
Viruset på datorn verkar vara borta och förhoppningsvis urinvägsinfektionen också (men Urinvägsinfektionen blossade ju upp efter en vecka utan symptom sist, så det återstår att se....)
Min dator är där emot väldigt seg nu, vilket troligtvis beror på bytet av antivirusprogram :(
Sen var det egentligen bra att jag blev utan dator, jag har nämligen sådana problem med mitt datoranvändande, blir att jag nästan jämt sitter för ofta och länge utan att egentligen få någopt vettigt gjort, känner mig fast, typ beroende och mår bara dåligt efteråt...
Skulle verkligen önska att jag kunde bestämma innan jag sätter mig att jag bara ska sitta si och så länge och få vissa grejer gjorda.
Det ultimata vore att bara använda datorn varannan dag dessutom.
Hur lyckas man??? Någon som har bra tips??
Som det är nu känner jag mig därför rätt anti att använda min dator, vill inte komma tillbaka till den där skiten.
Har haft det så fast ännu värre tidigare också (kunde sitta uppe hela nätterna bland annat, men det var över 10 år sedan) och då skippade jag datorn i ett helt år!! Men det var ju innan man behövde den på samma sätt som nu, så det lär jag ju inte göra nu...
Well, en liten uppdatering, får väl se när jag skriver nästa gång, kan bli allt från i kväll till om fem dagar....
Sköt om er!
 
 

Inte meningen...

Hellu!
Sorry, blivit ett oplanerat uppehåll på grund av virus på min dator, så har inte suttit vid någon dator på någon vecka nu.
Nu är jag på bibblan och lånar dator för problemet är inte löst och kommer inte att gå och lösa förrän till helgen när jag troligtvis får hjälp med det.
Så tyvärr kan jag inte svara på kommentarer än heller, blir för stressigt att göra det på bibblan med klockan ticknande....
Mår inte alls bra nu, borde antagligen ha stannat hemma till och med, trodde urinvägsinfektionen var borta efter en månads kämpande och skitrmående p.g.a. den....
Men så dök den upp med buller och bång i går och annat skit som gjorde att jag bara kände skräck halva dagen...
Nu tickar klockan slut....hoppas ni mår bättre där ute...
 
*Kram*

RSS 2.0