Testar Dr Hauschkas rengöringsmjölk.....

I kväll ska jag prova Dr Hauschkas rengöringsmjölk som jag köpte en liten provförpackning av i dag.
Egentligen är jag inte mycket för rengöringsmjök utan föredrar löddrande ansiktstvätt eftersom det känns renare då, men samtidigt känns huden torrare av det och det är ju ingen hit.
Nu ger jag i allafall den här rengöringsmjölken en chans efter att ha pratat lite med en kvinna som säger att både hon och alla hon känner som anväder Dr Hauschka har fått mycket finare hud.

En intressant sak som hon berättade var att Dr Hauschkas produkter är avsedda att använda på ett lite annorlunda sätt än vad många gör, nämligen så här:

På kvällen tvättar man huden men låter sedan bli att smörja in huden med någon kräm eftersom det ger huden chans att "luftas" och ta hand om sig själv.
På morgonen där emot smörjer man som enda gång per dag in huden och skyddar den mot dagens påverknar utifrån.
Första veckan kan man känna sig torr i huden särskilt på kvällen när man inte smörjer in sig som vanligt, men det gäller att inte ge sig för efter en vecka så att huden vänjer sig och blir jättefin sedan.

Well...jag ska prova och se hur det är!
Är det någon som har provat detta förresten?image74

Don´t jump...

Jag har nyss varit ute och strosat i det fina vårvädret ...
I dag som alla andra gånger jag gått över Årstabron så kunde jag inte låta bli att hänga upp mig på en text någon skrivit bredvid broräcket....
Don´t jump står det och jag tänker alltid att det snarare skulle kunna trigga någon att verkligen hoppa i stället.image70
Ja ni ser själva, Don´t jump.......

Sedan gick jag vidare mot Hornstull och tittade upp bland trädkronorna och den klarblå himlen i den lilla parken innan avgaserna och bullret tar över på Hornsgatan......


image71

Glömde, gick ju förbi Tantos lilla strandkant också
...............


image72

Skulle ju faktisk kunna ha varit en sommarbild....blir banne mig badsugen ; ) 
 
På tal om bad och sommar.....i morgon åker brorsan till Hawaii, det låter väl rätt läskande va?!?
När jag var liten var mitt drömresemål absolut Hawaii, det blev en hel del lek med mina två Hawaiibarbiedockor kan jag lova, ja, de andra barbiedockorna fick ju också vara med så klart  = )
Nu för tiden har jag nog egentligen inga särskilda drömresemål, men nog låter det nice med Hawaii så klart!
Har du något drömresemål? Berätta gärna varför just det stället.....

Ansiktssvampar

Det där med ansiktstvätt/rengöring.
Det finns ju egentligen en massa jag skulle kunna skriva ang produkter/hudtyper och det, men nej inte nu.

Det jag tänker tipsa om nu är tvättsvampar särskilt gjorda för ansiktet.

Jag började använda mig av en för kanske bara en månad sedan ungefär och märker att huden både känns renare och blir finare av att jag använder mig av den.

Hur billigt och enkelt som helst är det ju dessutom =)

Finns att köpa på t.e.x . H&M,  Åhlen´s och Lindex .
Jag köpte en ganska stor svamp i dag på H&M för ynka 9.50kr som jag sedan klippte i några bitar eftersom jag tycker att det är lättare att cirkulera runt med en mindre bit helt enkelt.
Att det sedan räcker mycket längre är ju bara en bonus = )

Massera in lite ansiktstvätt i ansiktet som vanligt och grabba sedan tag i svampen och svep runt ett tag....tvätta bort som vanligt, voila, klart!

Lycka till!

                               image69


Otur, men tur...

Juhupp!

Mår inte lika kasst i dag tack och lov, har grinat en del hos terapeuten för ovanlighets skull visserligen.....

I går var planen att gå och se filmen Juno som någon slags positiv grej på kvällen för att slippa i från alla jobbiga tankar ett tag, men så var det fullbokat när jag kom dit = /
Tänkte ju inte på att det är sportlov nu!

Well....gick i allafall till bibblan precis bredvid i stället och upptäckte då att de precis skulle visa gratis film  =)
Så det blev film ändå, fast filmen Flightplan med Jodie Foster i stället..
Först var det bara jag och två punkartjejer i typ 15-års åldern, sen kom en äldre gubbe och sist en medelålders kvinna och slog sig ner....så det var lilla filmgänget = )

Filmen var väl ok, utspelades i princip bara på ett flygplan och jag har oftast lite svårt för filmer där hela filmen utspelas i samma miljö, blir lite enformigt då och om inte filmen är otroligt bra håller det sällan särskilt bra.
Men men, Jodie Foster spelade ju hur som helst väldigt bra så...

Blev dock störd på tanten som satt bredvid mig som satt och kommemnterade filmen en hel del.
Sa saker som: Shoot now! Oh no! There she is.....Shit! o.sv.....

                          image68

Mår för jäkligt...

Jag mår för jäkligt just nu, står inte ut med mig själv alla tunga tankar, känslor över tankar och känslor som jag inte känner och annat som jag känner som gör att jag känner mig som värsta missfostret, skadad för livet och kommer aldrig att kunna lagas vilket gör att jag känner mig jäkligt hopplös, allting känns hopplöst.

Känns som om min terapeut också tycker att jag är hopplös, som om hon inte vet hur det ska gå framåt för mig.
I så fall är det ju inte första gången någon känner sig maktlös inför mig  = /

Jag vet ju att jag egentligen inte borde avsky mig själv för att jag inte fungerar som jag borde, inte fungerar som de som är  mer "normala", det är ju liksom inte mitt fel att jag är uppväxt med en farsa som knappt visat några andra känslor än ilska (förutom bland andra människor när han tog på sig masken och bara verkade hur trevlig och glad som helst) och nästan bara berättat hur dålig man är på allt, hotat en som liten många gånger med att han ska ta sitt, liv gå ut i skogen och aldrig komma tillbaka.....inte undra på att det sitter hårt i mig, har ju alltid haft sjuk separationsångest.....

Ja, det finns så mycket mer som har gjort att allt har blivit som det blivit, allt är jag ju inte ens medveten om......
vet inte ens om jag vill bli?!?
Förr för ungefär tio år sedan trodde jag att bara jag förstod mig mer på vad det är som har gjort att jag mår så dåligt , orsakerna så skulle allting bli mycket bättre.
Så fel jag hade........image67

Favvoträd

Jag var ute och gick i går och kom otroligt nog i håg att plocka fram kameran när jag passerade ett av mina favvoträd.

Kolla in stammen på det bara, visst ser det ut som om det vore flera trädstammar som slingrade sig runt en tjockare trädstamm i mitten!

Jag tycker att det ser lite ut som om mittenträdet håller på att kramas till döds, men det är väl för att jag har på mig mina jäkla mörka negativitesglasögon  = /

Hade jag lyckats tagit av mig dem oftare så hade jag väl mer tänkt att det var ju ett träd som verkligen är omgivet av kärlek,  gosiga trädstammar som tar hand om mittenträdet liksom ; )image65

image64
Kunde inte bestämma mig så det blidde en bild i färg och en i svartvitt!

Missnöjd

Jag är absolut inte nöjd över min bloggs design!
Jag önskar att jag kunde fixa, trixa och leka i Photoshop så att jag kunde få till en schysstare och personligare design och blogginlägg med för den delen.

Men, jag har inget tålamod att lära mig Photoshop på egen hand, jag får förhoppningsvis lite hjälp av brorsan fram över, ska bland annat få någon slags enkelt grundkursprogram av honom i Photoshop.
Bra bra bra säger jag och hoppas att det är så lätt att mitt lilla tålamod räcker till.

Funderar och funderar en hel del på mitt blogginnehåll också...
Jag vill nog ändå vara så anonym att ingen kan lista ut vem jag är eftersom jag lätt blir paranoid typ.
Samtidigt blir det ju lätt ointressant och trist när man inte är tillräckligt personlig om man inte har något särskilt tema på bloggen.

Funderar funderar vidare på hur jag ska få till det på bästa sätt.........................................................................................................................................................................................................
Alex Schulman is back!


Är det någon mer än jag som hade missat att Alex Schulman börjat blogga igen?!?
Hans blogg var faktiskt den första blogg jag någonsin läste och följde ett tag.
Ja, jag visste det inte förrän igår när jag läste det i hans krönika i  Punkt.se.
Nu mera har han och brorsan Calle en blogg i hop på den lilla värmlandstidningen VF:s hemsida.
Jag har till och med läst den tidningen när jag bodde ett tag i värmland för tio år sedan = )


image60
                    
                      http://www.vf.se/Bloggstart/Schulman.aspxHellsongs

Jag är inte den som brukar gilla covers, tycker oftast att det känns så B, som om artisten/gruppen verkligen inte har något eget att komma med och måste efterapa och tjäna pengar på vad någon annan har gjort.

De flesta covers jag har hört har dessutom varit så lika orginalet att jag verkligen inte fattar vad vitsen med att göra en cover på låten är?!?

Det finns dock undantag som detta:

Göteborgsgruppen Hellsongs gör covers på hårdrockslåtar på sitt eget sätt, låtarna är ordentligt softade inte det minsta hårdrockslika.
Jag hörde dem på P3 i eftermiddags när de spelade sin version av Iron maidens gamla låt Run to the hills och måste säga att det var riktigt fint och nice = )

Lyssna vet ja!

http://www.myspace.com/hellsongs

Förebilder

Jag önskar att jag skulle kunna vara någon slags förebild för någon, tyvärr tror jag inte att jag är någon sådan och har nog svårt att bli förrän jag får i hop något slags vettigt liv och mår mycket bättre i mig själv först.
Det är nog inte så lätt att vara en förebild när man som jag skulle behöva en egen förebild,
Jag vet faktiskt inte om jag har haft någon bra förebild någon gång?!?

Mina föräldrar har tyvärr inte varit några särskilt bra förebilder......

Vad har ni för förebilder?

En skotsk spanare

Nu är jag ingen killmagnet längre bara så där plötsligt!

?????

Eller räknas den här händelsen som hände tidigare i dag?

Jo, jag stod och väntade på bussen och så kom ett gående par med sin hund förbi, hunden blir intresserad av mig och drar i kopplet, sedan drar hussen i hunden för att gå vidare, men hunden drar i kopplet och vänder sig om mot mig igen, sedan fortsätter de gå , men hunden vänder på huvudet en himla massa gånger och drar i kopplet för att komma närmare mig.

=)

Ursöt hund var det i allafall, men det räknas väl inte som killmagnet va?!?  ; )
Vet ju förresten inte ens om det var en hane......
Det var i allafall en sådan här vit skottsk terrier.

                                                  image59

Djur brukar förresten gilla mig, det är inte ovanligt att ägaren till någon hund eller katt blir förvånad när deras djur hälsar på mig, blir klappade o.sv.
De brukar berätta att de är aldrig gör så annars eftersom de är så skygga, rädda av sig eller liknande..
Känns helt klart smickrande.
Jag tror att många djur är väldigt bra på att bedöma människor och med tanke på det så kan jag ju inte vara en helond människa precis.


Slut, snurrig, låg

Jag är helt slut, snurrig och känner mig verkligen låg.

Kom nyss hem efter ett baspass på Friskis & Svettis som kändes hur jobbigt som helst.
Känns lite konstigt måste jag säga, speciellt med tanke på att det var samma pass som jag gick på förra veckan och då tyckte var ett skitbra pass på alla sätt och vis.

?????

Konstigt att jag kan ändra mig så snabbt........musiken som gav mig en massa energi sist hade ingen som helst verkan på mig i dag...

Tyckte redan att jag hade tröttnat på rörelserna fast jag ju bara har varit på passet en enda gång tidigare.

I dag luktade det dessutom riktigt illa om en del människor, jag har ett himla bra luktsinne, är väldigt känslig för lukter och blir väldigt påverkad av det minst sagt.....så det gjorde ju inte saken positivare på passet precis = /

Ärligt talat har jag just nu ingen lust att gå på det här passet på väldigt länge.
Jag hade ju tänkt att jag skulle gå på det här passet varje vecka eftersom tiden passade mig så bra + att passet var så himla bra....
Typiskt att det inte blir så nu!

Är det mig eller passet det är fel på egentligen?

Jag antar att det är jag eftersom jag väldigt lätt tröttnar på saker och ting och även har väldigt svårt att hitta något/någon som intressserar mig överhuvudtaget.

Skit alltså!
Leka =)

Jag gillar att leka och sådana där sajter när man kan prova nya frisyrer på sig själv fullkomligt älskar jag verkligen.
Sist  jag gjorde det här och hade testat tillräckligt på mig själv fortsatte jag med bilder på farsan, brorsan och killarna i PrisonBreak....

Fick mig verkligen några gapskratt kan jag säga = D

Här är resultatet av några frisyrer på Wenthworth Miller och Dominic Purcell.............


                                                 image51  
                                                 Dominic Purcell i Gwyneth Paltrows 
                                                 kropp/hår                                                 image55
                                                 Audrey Tatous kropp/ hår = )
                                                 image56
                                                 Wenthworth Miller i Jennifer Anistons
                                                 kropp/hår =)

Vill ni leka med er själva eller någon annan så kan ni göra det på:  http://kandisfrissan.veckorevyn.com/

Stank!

Det stinker för jäkla olidligt ur avloppsbrunnen i mitt badrum, står knappt ut med att vara där inne nu i kväll.
Kan inte stänga locket ordentligt till brunnen ju, blir så ibland och måste till och med ringa in en felanmälan så att någon gubbe kommer och gör lockjobbet på en halv minut typ.
Känner mig rätt fånig som inte lyckas själv då.
Så där tjejigt löjlig liksom, jag kommer inte på något bättre ord för det nu.....


Har ätit mig mätt på choklad och naturgodis i stället för att äta någon mat i kväll.
Inte bra!

Känner mig rätt tom i huvudet just nu även fast det finns massor som snurrar är jag blockerad och kan nog inte skriva något vettigt här just nu....

Nä, god kväll på er!!


Hemmagjord naturlig parfym.....

Vet inte om ni läste artikeln i tidningen City i går om giftiga ämnen som finns i kosmetika och så?!?
verkligen inget kul med allt skit man får i sig via saker som man använder varje dag som till exempel tandkräm och hudkrämer.
Här är lite mer fakta som tidningen nämnde:


              Kemikalier:

 •  Kroppen kan absorbera upp till 60-70 procent av det vi smetar på huden.
 •   Både män och kvinnor använder i snitt sex kosmetikaprodukter varje dag som innehåler och/eller toxiska kemikalierna parabener, ftalater, aluminium, triclosan, toluen, silikoner.
 • Vi förbrukar i snitt 1,6 kg bodylotion om året, 2,2 kg schampo och 1,3 kilo antiperspirantspray. Därtill 11 burkar ansiktskräm och 760 gram tandkräm. Kvinnor äter dessutom upp i medeltal två hela läppstift om året.
 • På 30-talet tillverkades 1 miljon ton kemikalier i dag är siffran cirka 400 miljoner ton. Bara inom EU finns 30  000 olika ämnen i konsumentprodukter.  Jag använder i möjligaste mån produkter som är baserade så mycket som möjligt på ingredienser med naturligt ursprung när jag köper Schampo, hudkrämer, solskyddskrämer, smink,  tandkräm och liknande och märker tydligt att speciellt min hud har blivit mycket bättre, finare och mindre känslig än tidigare när jag använde mig av produkter som inte var naturliga och som dessutom täppte till huden och gav mig finnar.
  Det finns ju ganska många märken att välja mellan, här kommer några:

 • Dr Hauschka
 • Rosenserien  
 • Alg-börje
 • Dermanord
 • Weleda       
 • Yvonne Ryding       

  Ja, man får helt enkelt prova sig fram själv till vad man tycker passar ens egen hud bäst.
Som jag tidigare har nämnt så gillar jag Alg-börjes produkter rätt mycket trots det töntiga, skrattretande 
och väldigt oglamourösa namnet = )
Orkar man kan man ju även göra sina egna produkter igenom att hitta recept på bland annat Shenet.se eller låna någon bok på bibblanEgen naturlig parfym

Lätt som en plätt blandar du helt enkelt några eteriska oljor som du gillar i en liten flaska med en basolja som t.e.x Jojobaolja eller Rapsolja som är rätt neutrala i sin egen lukt.
Själv har jag nyligen blandat i hop Ylang Ylang, Jasmin och lite lavendel i en liten flaska med Jojobaolja och känner mig riktigt nöjd med den doften = )
Var försiktig så att du inte tar för många droppar av den eteriska oljan bara.

Ett sätt att prova om dofterna passar i hop är att ta lite av basoljan på ena armen och sedan blanda några olika eteriska oljor i det och gnida in.

Finns ju även färdiga blandningar att köpa som de två parfymerna längst åt höger på bilden nedan.
Nagchampa (som är en jättevanlig rökelsedoft dessutom) har jag köpt i en Indisk butik och Athena av märket Lakshmi har jag köpt i en hälsokostbutik.image50


Killmagnet

Den senaste veckan har jag märkt att jag har haft ökad dragningskraft på det motsatta könet helt klart.
Ganska många intresserade blickar har jag fått av både yngre och äldre killar helt klart.
Jag förstår bara inte varför det plötsligt är så här just nu?!?
Det är så tydligt att det går i perioder sådant här och inte förrän nyligen har jag även konstaterat att jag absolut har sådana här perioder runt ägglossning, ja naturens sätt att göra en mera tilldragande helt enkelt.

Andra perioder begriper jag mig inte på alls eftersom jag kan må för jäkligt och känna mig skitful men ändå dra till mig killar som en magnet.
Från att ena dagen ha varit rätt osynlig till att nästa dag vara värsta magneten men ändå ha samma klädsel och utseende liksom.
Lite märkligt är det allt......

I dag var det en snubbe som frågade mig om ett lunchhak, men så visade det ju sig i själva verket att han egentligen sökte kontakt med mig och vi blev stående i säkert en halvtimma på en trottoar i kylan pratades om både det ena och det andra, mest om skillnaden mellan killar och tjejers i beteenden och så.
visst han var trevlig, lättpratad och så, men jag kände mig nöjd med vårat lilla samtal och ville inte ha någon fortsatt kontakt (vilket jag aldrig brukar vilja ha när någon tar kontakt med mig så där hux flux, de som gör det brukar känns så desperata och fel då)

Fick en puss på handen som avsked i allafall! Ganska sött ju =)

Som vanligt fick jag höra att jag gav intrycket att vara en glad, trevlig och öppen tjej förresten!
Jag är väl medveten om att jag oftast uppfattas så, men så fel det är egentligen...
Den där jäkla masken som jag har utåt ser i princip ingen igenom, fast det är väl egentligen inte så konstigt eftersom jag burit den i så många år och knappt vet hur jag är utan den, om jag någon gång har vetat vem jag är så har jag tappat bort mig själv där bakom...


JIPPEE!!

OJ OJ OJ vad jag har väntat och längtat efter att LOST ska komma tillbaka!

I kväll om knappt en timma är det dags!

JIPPEEEE!!!

Jag längtar så efter att se Sawyer och Kate hångla lite mer och så!

Jag får banne mig fjärilar i magen av att se dem i hop......ja, på allvar alltså! = )                   image49
                                      
                                                                      HETA!!!


Omskakad utan färg

Vilken tur jag hade i dag när jag faktiskt kom i väg på ett baspass på Friskis & Svettis!

Varför?!?

Jo, instruktören som höll i passet hade utländsk härkomst och körde nästan bara orientalisk musik hela passet.
Riktigt medryckande och glad musik som lockade fram mera energi i mig än vad jag har haft på flera år!
Visst, det skakade om mig rejält och mina känslor gick berg och dalbana mellan glädje och tårar som ville tränga sig fram, men det var nog ändå banne mig det bästa passet jag någonsin har varit på = )Färgen ja,  visst var jag i butiken och stod och kollade in färgproven och valde till och med ut en lila nyans att prova..

Sedan tog det stopp när jag skulle köpa det eftersom det visade sig att just nu när jag verkligen tagit tag i det här projektet så var färgblandningsmaskinen trasig!!
Fuck it liksom!!!

Känner jag mig själv tillräckligt väl så har jag hunnit ändra mig tills nästa vända in i den eller någon annan färgbutik.

Jag är förresten redan inne på någon sådan här blå nyans nu ; )


image47
         Den läckra bilden är snodd i från www.fotosidan.se och fotograferad av Åsa Vading.


Något

Något ska banne mig hända i dag i allafall!

Ja, jag ska iallafall äntligen ta mig i väg till en färgbutik och köpa med mig minst en burk med färgprov så att jag någon gång kommer någonvart med mina planer på att måla om sovrummet (mja.....egentligen ett litet matrummet, men jag sover där eftersom jag bor så litet)

Ända i sedan jag flyttade in här för ca 3 år sedan har ju tanken liksom funnits på det...

Handling handling ska det bli nu.......inte bara tankar!!!

Grejen är att jag har haft så enormt svårt att bestämma mig för någon färg och jag ändrar ju mig så lätt och fort dessutom...

En annan svårighet är årstiderna, det jag menar är: den del av året när det är varnare och soligare känner jag ju alltid för mer svalare, svalkande nyanser i blå toner, medan jag känner för betydligt varmare toner åt det röda resten av året och man kan ju liksom inte måla om en gång i halvåret.......

Efter att ha funderat på olika lila nyanser, swimmingpoolturkos och djupt mörkröd så har jag slutligen kommit fram till att det nog blir någon lila eller mörkare klarblå nyans.

Anledning : Väljer jag en lila nyans så kan den ju inehålla både varmt och kallt och kan förhoppningsvis trivas med den året runt.
Blå är en bra färg eftersom den är lugnande och kanske skulle få mig med mina sömnproblem att lugna ner mig liiiite i allafalll.

Well......till färggubben på Odengatan blir det nog även om det är en bit.......gillar ju honom så.
Första gången jag var inne hos honom tänkte jag efteråt att jag önskat att jag hade en pappa som honom.Tungt

Ingenting går särskilt bra just nu.
 
Jag har bara tränat en gång sedan jag skaffade kortet på Friskis & Svettis för snart två veckor sedan.

Jag äter alldeles för mycket godis och tycker illa om mig själv för att jag inte kan låta bli, men jag vet ju att jag tar till det som medicin för att stå ut........

Stå ut ut med att allt bara känns tungt, meningslöst m.m... m.m.

Jag känner mig så himla hopplös som aldrig kommer någon vart med mig själv och mitt liv.
Åren bara går på liksom....

Oj oj oj vad mycket jag skulle kunna skriva om detta, om orsakerna till varför det är som det är och hur det blivit så.....ja, en massa massa....

Nä, det tänker jag inte göra.......jag har pratat och pratat så mycket under särskilt de senaste tio åren med olika personer inpom psykiatrin och orkar inte med mera babbel....

Mmm.....lite om läget var det!Tips på schampo och balsam....

Jag har upptäckt en relativt ny naturlig serie med schampo, balsam, tvål och sådant som jag tänkte dela med mig av nu.

Faith in  nature heter serien som går att köpa i vissa vanliga butiker, annars i Hälsokostbutiker.Själv har jag köpt deras Balsam "Lavendel &Geranium" och schampot "Rosemary" som jag har använt i ungefär två veckor och gillar massor.

Just det här Schampot är för fett hår vilket jag lätt får och otroligt nog så behöver jag inte tvätta håret lika ofta sedan jag började använda det här schampot  =)
Ett minus till att håret känns lite torrt när det är helt nytvättat.

Balsamet gör verkligen mitt hår lent och glansigt och så luktar det precis som schampot väldigt fräscht.

Jag köpte de här i en Hälsokostbutik för ca 65kr/st vilket är ett bra pris helt klart med tanke på att det är 400ml i vardera förpackning.

Ej djurtetstat är det heller!

Duktig = )

Har ju glömt att nämna hur duktig jag var i går = )

Invigde ju mitt Friskis & Svettiskort med ett Ki-balanspass fast jag mådde skit.

Pallrade mig i allafall i väg och råkade givetvis hamna på ett pass som en hel skolklass hade bokat in sig på förutom oss andra.

Det var minst sagt fullsmockat i lokalen, så tätt att jag petade på någon och någon petade mig på foten.

Trots att jag det bara kröp i kroppen av motvilja att genomföra passet till att börja med, så härdade jag i allafall ut och var kvar hela passet  = )

Efteråt var jag helt slut och yr trots att det var ett så pass lugnt pass.
Gick och la mig efter att jag käkat lunch och somnade till och med.

Well.....det borde väl bli bättre i längden, finns ju andra pass att gå på också!


Väninna sökes......

Du behöver en väninna!

Det sa min terapeut till mig i dag....

Precis som om jag inte visste det då?!?

Självklart vet jag det, men hur det ska gå till vet jag där emot inte?!?

Att verkligen bli vän med någon som jag trivs med, tycker om, kan ha kul med, kan prata med, litar på och sådant alltså...............och som givetvis känner likadant för mig....
Sådana vänner växer ju verkligen inte på träd!

Tyvärr!

Det var länge sedan jag släppte in någon ny person i mitt liv nu, flera år sedan faktiskt.
Där emot har jag tvingats kapa kontakten med en och annan och även blivit sviken "dumpad" av den vän som jag har känt längst i hela mitt liv och nog har har haft de roligaste stunderna med....
Jag vet inte om jag ska kalla henne närmsta och bästa vän, för jag kan nog tragiskt nog inte säga att jag någonsin har känt så för någon.
Där emot kände hon och flera andra sådana stora känslor för mig.

Jag och terapeuten måste helt klart prata vidare om det här med en ny vän.....
Det är ingen liten sak för mig med en massa i bagaget som dessutom inte träffar folk särskilt naturligt nu för tiden.

Ingen ny manlig vän bara, jag vet ju hur det blir redan liksom...
Det kommer alltid till ett stadie när det visar sig att de vill vara mer än vänner, är kär i mig och så....
Tyvärr har jag aldrig känt så för dem.

Det räcker med min killkompis jag har nu som egentligen vill ha mer än vänskap och därför gör hela relationen så mycket mer komplicerad.

Aghhhha!

Relationer alltså!!!!


Eheeee......listan över världens vackraste kvinnor....


Var nyss inne på Expressen och såg att Claudia Schiffer ligger på topptiolistan över de kvinnor som anses vara vackrast i världen!

http://www.expressen.se/2.382.1201872948

Jag förstår inte
Jag har aldrig förstått att hon anses vara så himla vacker
Jag har aldrig tyckt att hon är fin alls
Jag tycker ärligt talat att hon är rätt ful till och med

Vad tycker du läsare?


image43
Claudia Schiffer


Att Catherine Zeta Jones hamnade på plats ett på listan
är väl ok även om jag anser att det absolut finns de som är vackrare än henne.
Halle Berry förtjänar helt klart en toppplacering också...

Klassiskt för hälsan

Denna dag invigs med en hög disk till den klassiska samlingen jag lånade av brorsan igår :


                                        The most relaxing classical album in the world ever 
                                       
(snacka om att ta till starka ord för ett samlingsalbum)

                                                         image42                                    Tro nu inte att jag lyssnar på klassisk musik vanligtvis!

Nä nä nä, så fel ..... så fel ni har då......

Jag vill lära mig där emot, lära mig att tycka om det och inte bara bli stressad som en dåre av alla pampiga stycken eller känna mig väldigt nedstämd av de lugnare.......

Jag måste också erkänna att det finns en hälsoanledning till det ..
Så är det med mycket som jag försöker ta mig för.

Det är ju bra, man ska ju må bättre av det o.s.v.... sådant tänker jag en massa........
Många gånger är det för mycket av den varan och alldeles för lite lust, ingen som helst lust många gånger ens.

Klassisk musik ska ju vara vara bra för hjärnan, göra en intelligentare, att man får lättare att lära sig.
Det sägs ju att det är bra musik att plugga till.....

Jag har nog inte gett klassisk musik en riktig chans tidigare, ska försöka göra det nu.
Blev inspirerad och måmind av Victoria som skrivit i sin Blogg om sitt lyssnande på Beethoven och hur mycket hon njuter av det.
Tackar för inspirationen om du läser det här  = )

Victorias blogg
http://svartvitlila.blogg.se/

Diskandet kändes förresten inte alls lika trist och hatstressande till klassisk musik som annars  = )


Favvo


Måste bara visa mitt favoritplagg just nu!
Älskar den här T-shirten i från Cubus som jag köpte precis innan jul.


image40

RSS 2.0