Matrevolutionen tänkvärd bok




Kände mig väldigt nyfiken på denna omtalade boken om Lchf-kost
(low carb high fat) som läkaren Andreas Eennfeldt har skrivit, så jag lånade den på bibblan för ett par dagar sedan och har sedan dess hoppat runt en del i den och måste säga att den har bra argument, bra förklaringar m.m. till varför vi borde äta just på det här sättet.
Vare sig man tror på detta sättet att äta eller inte, eller bara är intresserad av att veta mer om vad det faktiskt handlar om, äh va sjutton...
Oavsett vem man är så tycker jag att detta är något man ska läsa för att det helt enkelt är läsvärt, intressant och tankeväckande!
Har du redan läst den kanske?!?
Well, berätta gärna vad du tycker om den eller anser om Lchf-kost rent generellt! :)

Beskrivning av boken
Solveig tappade 168 kilo. Kennet kunde lämna tillbaka tio av sina tolv mediciner till apoteket. Ett epileptiskt barn slutade plötsligt få anfall. Nya fall dyker upp dagligen och de har något gemensamt. Fascinerande nog har de börjat äta tvärtom mot vad de tidigare fått höra var nyttigt.

Läkarvetenskapen har länge blundat för sådana berättelser. Men nu händer något. Allt fler moderna stora studier visar att det är dags att tänka om. Gårdagens lightprodukter inte bara smakar sämre och är fyllda av tillsatser. De visar sig också vara dåliga för vikten och hälsan. Det är hög tid för riktig mat igen.

Detta är en revolution. Vill du också äta dig till en bättre hälsa?

ANDREAS EENFELDT är läkare och driver Sveriges största hälsoblogg Kostdoktorn.se. Här är kunskapen som dagligen får 10 000 att besöka den och mer. Boken avslutas med ett guideavsnitt fyllt av tips och recept samt vanliga frågor och svar: Allt du behöver för att starta din egen matrevolution.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0