RSS-symbolen

Jag undrar just om den där  RSS-grejen funkar?!?
Miss Angst du får gärna berätta om den gör det om du anslöt dig till den?




Kommentarer
Postat av: Stefan

Ingen aning, vet inte ens vad den är till för..

Och när jag tittar på min blogg kan jag inte ens hitta någon..

Jag ser dock på min blogg när någon av favoritbloggarna har gjort ett nytt inlägg, men kanske inte har med RSS att göra..

2010-07-23 @ 18:40:13
URL: http://fefanfefan.blogspot.com/
Postat av: Estelle

Nä, jag hittade ingen RSS-symbol hos dig, men man kan visst följa din blogg med något som heter Google friend connect i stället!

2010-07-27 @ 10:52:02
Postat av: Miss Angst

Jag har varit "inskriven" på din blogg praktiskt taget sedan jag hittade hit och det via RSS-knappen. Dvs att jag får dina nya inlägg i mitt RSS program. Så det funkar perfekt. Har alltid gjort det. Det som jag anmärkte på för några veckor sedan eller när det nu var, tiden går så fort, var att det inte går att få kommentarerna på samma sätt. På vissa bloggar måste man "skriva in sig" för varje inlägg man är intresserad av, på andra får man automatiskt alla kommentarer som skrivs f.o.m det att man skriver in sig på kommentarer. Det är väldigt praktiskt tycker jag för då slipper man gå in via sin webbläsare och kolla antal kommentarer under varje inlägg. Jag vet inte om jag uttrycker det tillräckligt klart och tydligt. T.ex hos dig blir jag alltså uppdaterad att du skrivit ett nytt inlägg. Och så kanske jag skriver en liten kommentar, det händer ju t.o.m att jag skriver flera kommentarer hos dig samtidigt. Sedan måste jag då gå in regelbundet via min webbläsare för att kolla om du eller någon annan också skrivit någonting. Så jag försöker komma ihåg hur många kommentarer det var sist jag kollade. Och då blir det lätt att man missar eventuella nya kommentarer på lite äldre inlägg.



Det är inte hela världen om det inte går att fixa men jag tänkte att eftersom det fanns en RSS-knapp för inläggen kanske det skulle gå att fixa en för kommentarerna också? Ja, jag vet inte.



Kram!

2010-07-27 @ 17:51:40
Postat av: Miss Angst

På vissa bloggar (som på Stefans blogg) finns RSS länken till bloggen i adressrutan på webläsaren. Så man "skriver in sig" via den för att få uppdateringar.

2010-07-28 @ 15:01:48
Postat av: Stefan

Haha.. man lär sig nåt nytt varje dag! ;)

Tack!

2010-07-29 @ 23:53:32
URL: http://fefanfefan.blogspot.com/
Postat av: Miss Angst

@ Stefan: det var så lite så ;-)



@ Estelle: det här jag tjatar om att kunna få uppdateringar på kommentarerna också (inte bara själva inläggen): om du kollar på Stefans blogg t.ex., längst ner under kommentarerna till ett inlägg står det "Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)". Och något sådant hittar jag inte på din blogg :-/



Förresten har jag nu i min tur, som du för några månader sedan, tänkt byta namn. Är lite leds på att "heta" Miss Angst trots att det tog mig evigheter att bestämma mig för det namnet och jag tyckte det lät bra! Så f.o.m nu får det bli Ellen i stället :-)



Kram!



2010-08-08 @ 12:20:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0