Slut, snurrig, låg

Jag är helt slut, snurrig och känner mig verkligen låg.

Kom nyss hem efter ett baspass på Friskis & Svettis som kändes hur jobbigt som helst.
Känns lite konstigt måste jag säga, speciellt med tanke på att det var samma pass som jag gick på förra veckan och då tyckte var ett skitbra pass på alla sätt och vis.

?????

Konstigt att jag kan ändra mig så snabbt........musiken som gav mig en massa energi sist hade ingen som helst verkan på mig i dag...

Tyckte redan att jag hade tröttnat på rörelserna fast jag ju bara har varit på passet en enda gång tidigare.

I dag luktade det dessutom riktigt illa om en del människor, jag har ett himla bra luktsinne, är väldigt känslig för lukter och blir väldigt påverkad av det minst sagt.....så det gjorde ju inte saken positivare på passet precis = /

Ärligt talat har jag just nu ingen lust att gå på det här passet på väldigt länge.
Jag hade ju tänkt att jag skulle gå på det här passet varje vecka eftersom tiden passade mig så bra + att passet var så himla bra....
Typiskt att det inte blir så nu!

Är det mig eller passet det är fel på egentligen?

Jag antar att det är jag eftersom jag väldigt lätt tröttnar på saker och ting och även har väldigt svårt att hitta något/någon som intressserar mig överhuvudtaget.

Skit alltså!








Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej. Ja jag hoppas också att den ska vara bra, ska iväg snart o se den. Men Tim Burton är ju favoritregissör så det blir nog bra :)
Okej det är inga medeciner jag känner till. Jag har ätit citalopram samt efexor tror jag den hette, citalopram i nästan 1 år. Jag tyckte att det hjälpte i början men det var för att jag var så extremt nere... i sådana fall hjälper det. Är väl lite "emot" medecin i många fall men självklart ska man inte totalvägra det heller eftersom det faktiskt kan hjälpa!
Jag hoppas den hjälper dig iallafall! Om inte annat kan den kanske dämpa det värsta ångeststormarna lite.

:)

2008-02-19 @ 19:52:21
URL: http://battleflower.blogg.se
Postat av: Nathalie

Haha förresten såg det inte först... men jag var också på baspass på friskis och svettis förut :P Tyckte det var lite jobbigt men jag är ovan!

2008-02-19 @ 19:53:17
URL: http://battleflower.blogg.se
Postat av: lakritz

Tack ska du ha! Har inte köpt så mycket roligt än... Bara ett bar träskor som är lite typiskt Holland =P Men förhoppningsvis blir det mer =)

2008-02-19 @ 20:41:07
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0