Jäkla blodådror

image105

Snurr, snurr och ångest!

Kom precis ifrån vårdcentralen där jag just har tagit blodprover, vilket inte gick särskilt bra, det värker och svider fortfarande i båda armvecken....

Usch och fy ja!

Blev hårt stucken i båda armarna utan att sköterskan fick tag i något blod eftersom blodådrorna bara rullade i väg bort.

Då frågade hon mig om jag var nervös, vilket gjorde mig stressad och mer nervig än jag var innan.... = (

Jag tyckte inte att jag var särskilt nervig innan, men tydligen tyckte min kropp det ?!?

Sköterskan gav i alla fall upp och gav mig valet att komma en annan dag eller få en annan sköterska, jag valde sköterskan för att få skiten ur världen någon gång.


Så...in i väntrummet igen blev det en liten stund igen

En läkare som sprungit fram och tillbaka där flera gånger när jag väntade första gången kom åter förbi, men den här gången tittade hon medlidsamt på mig och sa : Åh här sitter du igen!

Var på jag svarade på varför och hon sa något medkännande (som jag glömt) och strök mig över armen.

Verkade verkligen vara en riktigt empatisk läkare, vilket jag inte har någon särskilt stor erfarenhet av....om hon är lika bra i sitt yrke så är hon nog en toppenläkare som jag inte har något emot att komma till när min husläkare är upptagen...


Hur som helst gick det bra med proverna hos den andra sköterskan, även om det först rådde tveksamhet eftersom jag svullnat upp så i båda armvecken, men hon hittade väl något ställe vid sidan om att ta i vad jag förstod...

Jag tittar aldrig när de tar blodet, har blivit känslig för det med åren.....förr hade jag inga problem med att titta på när det tappade blodet, vet inte varför jag blivit så känslig sen?!?

Nu blir jag typ äcklad bara jag skriver om det här och efteråt förut fick jag verkligen ångest av skiten, fast det är lite bättre nu tack och lov.

Sitter här och käkar frukost nu och blir ju i alla fall lite lugnare av att äntligen få något i magen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0