Beställt för ansiktet

 

Just nu väntar jag på att den här ska komma på posten till mig.
Har länge varit nyfiken på marulaolja, har testat lite på handen vid ett tillfälle och tyckte att den var ovanligt len, återfuktande och gick in snabbt i huden....
Min hud har ju vanligtvis svårt att komma överens med bara olja eftersom huden helt enkelt blir för torr bland annat, men jag har testat lite som jag hade hemma och blandat i ca 10% glycerin och fått det att funka skapligt ett tag nu, förhoppningsvis funkar det ännu bättre med Marulaoljan :)
Har läst att den både innehåller c och e-vitamin, väldigt bra skydd för huden, speciellt i samband med sol :)
Tror till och med att jag läst att den innehåller 4 gånger mer c-vitamin än en apelsin.....
Här lite information om oljan i från Mjukhud.se där den köptes.
 
KALLPRESSAD MARULAOLJA - ÄKTA OCH VILDVUXEN
 
Marulaolja - även kallad för mirakeloljan - har uppskattats i hundratals år för sina kraftfulla återfuktande egenskaper och fördelar. En prisad olja som kommer från marulaträdet. Marulaträdet växer vilt och får söta frukter som både lokalbefolkningen och de lokala aporna och elefanterna trånar efter. De hårda skalet skyddar fröna inuti - dessa dyrbara frön som ger oss den ypperliga marulaoljan.

Marulaolja tros ha ett rikare innehåll av antioxidanter än till och med det flytande guldet arganolja! Oljan är lätt, absorberas enkelt och kan användas till ansikte, hår, hårbotten och skadade nagelband. Erkänd som en av de mest stabila vegetabiliska oljorna i världen ger marulaolja en antioxidantboost som huden och håret sent kommer att glömma. Marulaolja tränger djupt in i huden och ger en mjuk och fyllig hud med sin unika uppsättning av näringsämnen. 

Shea Terra Organics har erfarenhet och kunskap om ren, obehandlad marulaolja och hur den kan ge näring till hud och hår. Man får oljan direkt från dess ursprungliga och naturliga förhållanden i Namibia. Marulaolja förbättrar elasticitet och skänker en perfekt fuktbalans till huden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0