Hej höst!

Hej igen!
Om det finns några gamla trogna läsare kvar så välkommen tillbaka!
Det blev som ni i så fall har märkt en väldigt lång bloggpaus på flera månader vilket var helt oplanerat och aldrig har hänt förut (så lång paus alltså)
På grund av hur krisigt mitt liv har varit och fortfarande är och  hur hemskt jag mår blev det tyvärr  så i alla fall :( När man verkligen känner att nu får det banne mig vara nog, jag behöver all ro o världen jag då blir till och med min egen lägenhet ett ställe att bara känna panik av att bo i och rädsla för att ens andas!
Flyttade sängen och där visade det sig vara fullt med en massa svartprickigt mögel på tapeterna.....läste på om svartmögel och fick panik över hur farligt det är att andas in, skadar hjärnan, hela nervsystemet, oavsett var i sin lägenhet el hus man befinner sig finns det i luften och skadar en o.s.v. sen en massa om hur viktigt det är med en riktig mögelsanering som bland annat innebär ordentlig luftrening med en speciell maskin.
Fick vänta en hel månad innan någon ens kom och gjorde något eftersom han gick på semester efter att ha tittat på det!
("Flydde" i panik till min brors lägenhet i 10 dagar kort där efter när han var bortrest)
Det enda som gjorts är att tapeten har rivits bort på det drabbade området, han har strykit på en mögeltvätt som ska vara jättegiftig och sitta kvar i väggarna så att man andas in skiten även en lång tid efteråt enligt vad jag har läst, finns ofarliga mögelmedel som ska vara lika effektiva, men nej då det använde inte han.
Jag nämnde det för gubben, det kände han inte ens till, han körde alltid med Alcro.
Sen tapetsering, klart!
Hur sjutton ska jag kunna känna mig trygg med att möglet en är borta?!? Inte växer till sig igen?!? Att andas in det där giftiga medlet i väggen o.s.v?!? Känner mest att jag vill flytta här i från liksom ....
 
Mitt i den här paniken var ju dessutom den sista gången med min terapeut som jag har gått hos  i 10 år!
Riktigt jäkligt att deala med all separationsångest och alla fruktansvärda känslor gällande det dessutom, har ju kämpat med det jättelänge redan och mår fortfarande hemskt över det, att den enda människan i mitt liv som faktiskt har förstått mig och sett mig på den nivån som hon gjorde har försvunnit känns verkligen riktigt fruktansvärt och ännu tydligare nu när det har blivit höst och jag är van att gå tillbaka till henne efter hennes semester.
 
Har ju börjat hos en ny person nu, vilket är jättesvårt, utmattande, skrämmande o.s.v.
Har träffat henne ca 5 gånger nu.
Hon vill väl förstå mig men hon gör inte det, hon tycker att jag har en för stark fasad, jag vet ärligt talat inte vad hon förväntar sig?!? Att jag ska sitta där och skrika, storgråta och hyperventilera (sistnämnda gör jag i princip dagligen hemma ju) och "bevisa" allt jag berättar om så att hon ska kunna "se" allting skittydligt?!? Ska det verkligen inte räcka det man säger?!?
Känner mig jättepressad av henne.....
Samtidigt säger hon hela tiden att jag ska ha med mig tanken "Jag gör så gott jag kan" gällande mitt liv, mitt kämpande....
 
För att sammanfatta hur allt är och har varit (så klart mer än detta...) så är stress,rädsla,skräck och panik huvudorden.
Är så fruktansvärt less på att livet bara är en kamp och att jag bara överlever livet utan att kunna leva det, är så fruktansvärt rädd för att det aldrig ska bli någon ändring på detta!!!
 
Ja, det var mitt försök till en ny början på bloggandet det......
 
Hoppas att ni har haft en bättre sommar än min.
 
♥ Kram ♥
 

Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Hej! Tråkigt att höra att du har haft en så jobbig sommar. Kan du inte få byta terapeut om du inte tycker det funkar? Hoppas hösten blir lite lättare för dej :)

Svar: Hej! Kul att och se att du fortfarande hänger med! :)Hur mår du?
Borde ju gå att byta terapeut tycker jag, men jag vet inte?!? Går ju inte på psykoterapienheten längre, där kan man byta vet jag...
Känner å andra sidan att jag måste ge det fler gånger för att veta bättre, tar mycket på krafterna att byta igen också....
Hoppas att du får en fin höst! <3
Estelle

2016-08-21 @ 13:54:25
Postat av: Ellen

Härligt att du är tillbaka!!! Blev jätte glad när jag såg att det dykt upp ett nytt inlägg på din blogg. Har tänkt sååå mycket på dig skall du veta. Får lov att ta mig i kragen och äntligen skriva till dig som jag lovat så många gånger (har tänkt göra det flera gånger och så har det inte blivit av... som vanligt :-/ ).


STORA KRAMAR i MASSOR!!

Svar: Åh vad kul och höra att du tycker det! :) Vad kul att höra från dig! Har tänkt på dig med ska du veta! Hur är det med DIG?
*STORA KRAMAR I MASSOR TILLBAKA* <3
Estelle

2016-08-21 @ 17:41:45
Postat av: Fröken Frodig

Är det på vårdcentralen du går nu? Byta vc? Hade en arbetskamrat förut som fick byta terapeut (ej på vc) då hon kände sej stressad och inte kände sej bekväm med den nye hon fick.

Svar: Nä, tack och lov ingen Vc, finns ju tyvärr de som har blivit drabbade så hårt i och med omorganisationen av psykiatrin att de blivit placerade på Vc, till och med utan att de får en terapeut eller kurator utan bara en okunnig läkare som anser att de inte hör hemma där alls och inte kan hjälpa/ eller ens vill försöka hjälpa till! :(Nä, är på en ny psykmottagning där alla är nya för mig utom sjukgymnasten och en person som jag har gått hos i en typ av gruppterapi för över 10 år sedan som var hemskt, så särskilt glad över att råka på henne senast jag var där blev jag inte!
Hur mår du? Du kanske inte är bekväm med att skriva om hur du mår så här?
Estelle

2016-08-22 @ 19:46:07
Postat av: Malin

Hej!
Kul att du är tillbaka. Tänkte på dig igår och att jag skulle skriva ett mail till dig. :-)
Inget speciellt men bara lite allmänt. Men det blir kanske inte det närmaste dagarna ändå. Ska vila upp mig lite efter allt jobb. Äntligen lite semester här! :-)
Jobbigt med mögel . Sånt skulle jag också kunna stressa upp mig för. Hoppas det känns bättre snart.
Kram

Svar: Kul att du tycker det! :)Hoppas att du får en bra och trevligt vilsam semester då!
Ja, mögel skulle nog de flesta reagera på, inte bra för någon alls! :(
Tack! Ja, jag hoppas det känns bättre snart, är sjukt trött och spänd nu av allt.

Kram
Estelle

2016-09-01 @ 08:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0