Fastare och friskare bröst utan bh...

Ibland ser jag någon storbystad kvinna komma springande utan någon sportbh eller annat stöd för brösten över huvud taget.
Har alltid undrat varför personen inte använder något stöd?!? Måste ju kännas obekvämt?!?
Dessutom måste väl personen få onödigt hängiga bröst!? Jag blir alltid lika förvånad och undrar i vilket fall som helst hur personen tänker ;)
De flesta är väl rätt övertygade om att en bra bh som håller brösten på plats är en bra investering för att brösten inte ska bli onödigt hängiga!?
 
Nå väl, nyligen träffade jag i alla fall på det här blogginlägget hos Morotsliv, Släng behån för fastare och friskare bröst.
 
Bh kanske ändå är överskattat i många fall?!? Vet ärligt talat inte vad jag ska tro?!?
Men är skeptisk till att skippa bh om man är väldigt storbystad och speciellt vid träning
 
15 år lång studie visar att det är bättre att skippa Bh
 
Själv tar jag alltid av mig behån direkt när jag kommer hem, så mycket skönare utan, skaver och klämmer bara och gör mig mer spänd (oavsett storlek o.s.v..)
Har även slutat att använda bh som har skenor och det finns ju en hel del snygga och bra behåar nu för tiden som är minst lika bra i jämfört med bara några år tillbaka i tiden.
 
Vad tror/tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tror bröstens muskulatur lär sig att hålla dem uppe bättre om de inte alltid för hjälp. Jag har inte heller bh när jag är hemma, men jag tror att det är bra att ha om man motionerar och att de ibland får stöd. Lite av bägge två med andra ord. ;-) Är ju 40 om mindre än ett år och de håller sig ju fortfarande uppe så något måste jag ju gjort rätt. ;-) Nu har ju jag modell mindre så funderar ju på om det inte spelar in ganska mycket också.

2016-03-13 @ 10:12:30
Postat av: Estelle

Det är ju det jag också börjar tro efter ha läst mer om det nu, förut har jag alltid trott att muskulaturen inte gör någon skillnad eftersom det ju inte finns några muskler inuti brösten liksom.
Lite bägge som du skriver låter rätt vettigt, det stod ju även i studien att man skulle vänja brösten succesivt utan bh så att muskulaturen kunde hinna byggas upp.


Ja, jag har också modell mindre, så det borde ju spela in eftersom det inte väger så mycket, men det handlar nog om gener och hälsa över lag också, finns ju faktiskt de med rätt stor byst som håller formen bra även fast de är över 50 liksom.

2016-03-13 @ 11:12:05
Postat av: Lena

Jag har modell större och det gör ont i axlarna om jag inte har en BH som sitter rätt. Det är tungt helt enkelt. Det gör direkt ont att hoppa runt utan. Hemma kan det vara skönt att slippa, men jag känner att jag behöver stödet annars.

Svar: Ja, då förstår du ju säkert min undran/förvåning över storbystade kvinnor som är ute och springer utan någon typ av Bh över huvudtaget!?!Trodde där emot att det var mer ryggen och ev nacke som kan göra ont vid stor byst, inte axlarna direkt, men det är väl olika...

Estelle

2016-03-13 @ 17:37:25
URL: http://shortandsassy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0