Solsken och sängläge...

 
Fint väder blev det igen efter allt regn och rugg och lagom till det blir jag givetvis himla sjuk i feber och förkylning och måste tillbringa tiden mest i sängen nu! :(
Usch, känns så hemskt att ligga inne när solen skiner, får mer fängelsekänsla och känner mig ännu mer ensam än annars av det.
Är  inte det minsta förvånad över att jag blivit sjuk, kom verkligen helt väntat, klarar inte av att gå runt med skyhög ångest och stress hur länge som helst, var rädd att jag skulle bli sjuk när mögelgubben var här, tog 4 dagar med tapetsering och målning efter att han strykit på antimögelmedlet, hade varit fruktansvärt att vara sjuk i det, inte kunna vara i fred och ligga och andas in all stark lukt hela tiden, lider tillräckligt av färglukten som det är nu en vecka efter han har varit här och öppet fönstrena hela tiden.
 
Får försöka göra det bästa av eländet som vanligt, vilket just nu blir sängläge och senare kanske lite tittande på tv-serien Casual som jag nyligen har börjat kolla på, verkar vara en skapligt bra serie.

Kommentarer
Postat av: Malin

Typiskt att du skulle bli förkyld just nu. :-(
Hoppas du är på benen snabbt!
KRam

2016-09-01 @ 08:47:13
Postat av: Estelle

Ja, visst är det! :(

Har nu legat jättesjuk i en vecka, verkar vara en influensa med tanke på den höga febern jag har haft.
Men har i alla fall kunnat börja gå ut lite nu även om jag är svag, på ett sätt är det nästan det värsta veckorna efter att jag har varit sjuk, eftersom jag blir extra nere och har extra dålig ork m.m

Hur mår du?
*kram*

2016-09-01 @ 09:04:17
URL: http://www.tankarsombankar.blogg.se
Postat av: Malin

Skickat mail till dig så du kan kolla vid tillfälle. Där står senaste nytt!😀

Svar: Tack tack! :)
Estelle

2016-09-01 @ 17:08:13
Postat av: Malin

Skickat mail till dig så du kan kolla vid tillfälle. Där står senaste nytt!😀

2016-09-01 @ 17:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0