Hår hår hår!!!!


Mitt hår mitt hår mitt hår gör mig galen!
Är så avis på alla som har tunnare hår....och de är i stället avis på mig....hmmm ja!
Men de som har tunnare hår tänker inte på att det är skitjobbigt att tvätta håret som sedan tar minst fyra timmar att torka dessutom! :(
Först ska eländet lyckas blöta igenom (lyfta åt alla håll och kanter i etapper för att kunna få in vattnet till hårbotten) sen ska schampot lyckas fås in överallt...åter igen lyfta håret i etapper en massa, sen måste jag schamponera och skölja det två gånger för att få det rent, men inte ens då är det säkert att jag har lyckats...(och så går det åt en massa schampo)
Skölja skölja och skölja och sedan är det allt som oftast så att det visar sig att jag har lyckats missa någon del av huvudet så att håret fortfarande är lite fett där :(
Ca 25minuter tar det för mig att enbart tvätta håret! (använder inte ens balsam då)
Avskyr att tvätta håret och är stressad inför det hela dagen när jag har det framför mig på kvällen! :(
Klippa av mig håret igen då?!?
Jo då, den tanken har jag ungefär varje dag (drömmer även om det och fantiserar även om att det ska falla av i bland (ja, jag vet det låter hemskt och det vill jag ju självklart inte egentligen....frustrationen som talar liksom)
Anledningen till att håret inte är avklippt (än) är att jag fryser så förbaskat om nacken/halsen när håret inte hänger där och värmer under vinterhalvåret (har till och med scarf och grejer inomhus då!) + att det är så besvärligt att frisera eftersom det inte vill ligga som jag vill för fem öre, min ultimata frisyr vore en tjock stubb över hela huvudet a´la´80-tal ;) Så där som folk hade med en massa hårgelé och grejer....fast jag skulle inte behöva någon stylingprodukt över huvudtaget då eftersom allt tjockt hår stöttar upp sig självt!
Synd att jag inte gillar sådana frisyrer :(
Vill helst inte använda mig av någon stylingprodukt över huvudtaget, gillar inte att ha klet i håret....vilket leder till att det slutar med en massa hårspännen i håret som både sliter och inte är något jag trivs särskillt bra med egentligen!
Gaaaah!
Vad göra?!?
I-landsproblem jag vet!!!!
Raka av mig håret och skaffa peruk?!? ;)
Sen när man har klippt av håret tröttnar man ju ändå efter ett tag och vill spara ut igen....all denna väntan och fula frisyrer när det är på utväxt är ju heller aldrig roligt!
Fuck it alltså!
Nu säger Assar och hans morsa att de tycker att jag passar så bra i mitt längre hår dessutom (har till axlarna numera)
Blir påverkad av det med!
Glömde en sak förresten...
Eländet med att klippa sig! Man måste ju klippa sig mycket oftare när man har kort hår för att det inte ska se för trashigt ut.
Min syrra klipper mig 95 gånger av 100 ungefär (ekonomin bland annat) och hon har en tendens att klippa mig i örsnibbarna när jag är kortklippt ;) Svettas av rädsla för detta när hon ska klippa mig förutom att det blir hår äverallt runt halsen och innanför kläderna hur jag än klistrar fast skynket med tejp tätt runt halsen....
Är överkänslig för sådana hårstrån som kan sitta på kroppen i dagar och stickas/klia och irritera som tusan i värsta fall (även sticksiga klädesplagg som de flesta inte ens upplever som sticksiga mer än jag)
*pust*
Det var lite (el mycket?!?) om det! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0