Nytt från Weleda




Japp, sprillans nya produkter har nyligen kommit ut och jag har redan kollat in dem på Kicks som för övrigt har 20% rabatt på utvalda Weledaprodukter bland annat :)

Pomegranate Facial Care

Granatäppleserien är en uppstramande och skyddande ansiktsserie speciellt framtagen för den mogna huden runt 40+. Innehåller ekologisk kallpressad granatäpplekärnolja som är rik på skyddande antioxidanter och samtidigt har en stimulerande effekt på cellförnyelsen. Huden blir fastare och slätare och rynkor
och linjer blir mindre framträdande. Innehåller också arganolja, gurkörtsolja och macadamianötsolja som gör huden mjuk och smidig samtidigt som den egna
skyddsbarriären förbättras. Fina växtextrakt av bl.a. hirs och slånbär ger huden ny energi och vitalitet.

Granatäppelserien består av: Pomegranate Firming Eye Cream, Pomegranate Firming Day Cream, Pomegranate Firming Night Cream, Pomegranate Firming Face Serum.




Cleansin Facial Care

Weledas milda rengöringsprodukter är baserade på helt naturliga växtoljor och växtextrakt och rengör huden på ett effektivt men skonsamt sätt från orenheter och makeup, utan att torka ut. Med ingredienser såsom jojobaolja, vildrosbladsextrakt och trollhassel känns rengöringen mild och behaglig och samtidigt uppfriskande. Val av rengöring bestäms utifrån den individuella hudtypen och dess behov. Efter rengöringen är huden perfekt förberedd för efterföljande hudvårdsprodukter ur antingen Iris, Wild Rose eller Pomegranateserien.

Rengöringsserien består av: Gentle Cleansing Milk, Refining Toner, One-Step Cleanser & Toner.

Så inom någon vecka eller så är det bara att gå in på Kicks och be om prover! :)
Inga grisen i säcken köp för min del längre i allafall!
Läs mer här: http://www.weleda.se/
Kicks nyöppnade webshop: http://www.kicks.se/weleda-b161

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0