Rädd att det är så här....

Har tänkt på det här så många gånger, antagligen så många gånger att det har blivit min egen sanning...
Om jag sa i från och slutade upp med att lyssna artigt och intresserat på när t.e.x. Assar babblar på en massa om sin bil, sitt dåliga ätande, kassa mage, alkoholintag m.m....Skulle det då finnas något kvar?!?
Något kvar att prata om?!?

Missförstå mig inte nu,
jag är inte kall....jag bryr mig tvärtom för mycket och blir extremt frusterad över att det jag försöker hjälpa till med inte hjälper, inte gör att han försöker göra något åt sina problem.

Jag hjälper gärna till, jag finns där om/när han försöker göra något åt sina problem...
Men jag orkar verkligen inte lyssna på allt som han inte ens försöker ändra på om och om igen i en evighetskarusell som nu.

Nääää.....usch vad svårt det här med relationer är!




Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hej!



Tack för kommentaren och informationen på min blogg, då måste jag kolla upp om Himalaya Herbals finns i Göteborg oxå eller om man kan köpa på nätet ifrån Stockholm, kalas!



Jag har ju inte provat deras grejjor mer långsiktigt utan bara provat hemma hos kompisen och smörjt in mig en gång, men jag har ju en lindrigare form av en hudsjukdom och brukar direkt känna om en kräm passar min hud eller inte och jag tror deras krämer passar mig. Den ansiktsmasken jag fick av kompisen var SUPER iaf!



Må gott!



/Miss B

2009-07-25 @ 10:43:45
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0